Berichten

Currypasta’s

De authentieke Thaise currypasta’s van Curry and Spices zijn 100% natuurlijk en handgemaakt. Onze currypasta’s zijn vers, natuurlijk en vol van smaak. Daarnaast bevatten deze geen kunstmatige conserveringsmiddelen, smaakstoffen en e-nummers.
De currypasta’s zijn vacuüm verpakt in verpakkingen van 50 gram. Dit is geschikt voor een curry gerecht voor twee tot drie personen. Een recept om de curry klaar te maken wordt meegestuurd. Op deze manier kunt u eenvoudig uw eigen curry maken, met authentieke Thaise smaken.

Omdat wij geen gebruik maken van conserveringsmiddelen, raden wij aan om de currypasta’s na ontvangst in de vriezer te bewaren. De currypasta’s zijn in de koelkast ongeveer drie weken houdbaar en in de vriezer enkele maanden.

Klik hier om de currypasta’s te bestellen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *